Chirurgia - ergia mani est

1) Sabiston Textbook of Surgery - більш як 2000 сторінок загальної хірургії, даний підручник містить якісні ілюстрації, знімки КТ, МРТ, величезну кількість теоретичного матеріалу включно з поясненням базових аспектів хірургії з точки зору фундаментальних дисциплін.

2) Атласи Еміліо Італа з абдомінальної хірургії: три томи описів безлічі операцій на органах черевної порожнини з дуже крутими зображеннями різних етапів операції.

3) Emergency War Surgery – United States Revision – підручник для тих хто цікавиться військовою хірургією. Коротко і по суті – критична ситуація і способи вирішення.

4) Gerard Doherty - Current Diagnosis and Treatment Surgery – загальна хірургія, зрозуміло викладена та якісно оформлена, менша ніж підручник Себістона і тому ідеально підходить для повторення.

5) Müller, Markus - Chirurgie für Studium und Praxis. Единий мінус цього підручника, це те, що він написаний німецькою. Інформація настільки High-Yield, але водночас доволі детальна, складається враження, що в кожному слові закладений важливий клінічний аспект.

6) Netter’s Surgical Anatomy and Approaches. Звісно неможливо не згадати Френка Неттера. Містить у собі короткі описи оперативних втручань, а акцент, зрозуміло, зроблений на ілюстративній частині книги.

7) lecturio.com є платним ресурсом, але з дуже крутими лекціями, в тому числі з хірургії. 

Коментарі

Популярні публікації