Державна санітарно-епідеміологічна служба провадить свою
діяльність у взаємодії з іншими спеціально уповноваженими
органами, що здійснюють державний нагляд і контроль, з
підприємствами, установами і організаціями, громадськими
організаціями, діяльність яких спрямована на профілактику
захворювань, охорону здоров'я населення, довкілля, захист прав
громадян на безпечні умови їх життєдіяльності.
Покласти на Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів завдання і функції з реалізації державної політики у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення та із здійснення контролю (нагляду) за дотриманням вимог санітарного законодавства (крім функцій з реалізації державної політики у сфері епідеміологічного нагляду (спостереження) та у сфері гігієни праці та функцій із здійснення дозиметричного контролю робочих місць і доз опромінення працівників).
Коментарі
Дописати коментар